7a gr.2 Buffé på plättar

  1. Mjölkfria plättar:
    De var lätta att vända och så men havremjölken och mjölkfria smöret gjorde att vissa inte var färdiga i mitten, de var liksom vattniga. Det var inte så stor skillnad på smakerna, men hade det varit blindtest hade man märkt skillnad. //Karin och Samuel
  2. Grahamsplättar:
    Våra plättar var lätta att vända på. //Gabriel och Tom
  3. Vanliga plättar:
    Det var bara som vanliga pannkakor fast mindre så de var inget speciellt. Våra var goda.  // Sara och Aya
  4. Glutenfria plättar:
    Det var inte så annorlunda, de smakade som vanliga plättar men det var lite mjöl i dom. Man behövde mer mjöl än det stod i receptet, annars var det som vanliga plättar. //Jonas och Hilda
  5. No egg plättar:
    Det var inte svårt att vända på dom, dom smakade salt och de var inte så goda. //Riham och Emanuel
  6. Helt äggfria plättar:
    Våra var de godaste, smeten var tjock och formen på plätten. De var jättegoda, de smakade socker. De var lätta att vända om man fuktade lillemannen. Vi stekte på eftervärme för att hjälpa naturen.//Anton och Acki